مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی- اولویت های پژوهشی
الویت های پژوهشی
حذف تصاویر و رنگها
| تاریخ ارسال: 1401/8/18 |
۱.کنترل و بهبود کیفی و ایمنی مواد غذایی
۲.شناسایی محصولات غذایی تراریخته ی موجود در بازار ایران و بررسی برچسب گذاری آن ها
۳.تولید مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر به منظور جایگزینی پلاستیک برای بسته بندی مواد غذایی
۴.تولید محصولات سلامت محور(غذایی، آشامیدنی، طبیعی، سنتی و مکمل)
۵.ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه در استان و مداخله جهت ارتقای آن
۶.تغذیه سالم و بهداشتی در راستای بهبود سلامت افراد در جامعه
۷.بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی
۸.بررسی اثرات بیولوژیک فارماکولوزیک گیاهان دارویی
۹.میکروبیولوژی دارویی و پروبیوتیک ها
۱۰.ساخت و توسعه بیومتریالهای جدید و موثربرای فرمولاسیون های دارویی
۱۱.ارزیابی و ارتقاء استفاده منطقی داروها بر پایه مطالعات فارما کوکینتیک بالینی و فارماکوزنتیک و طراحی مداخلات موثر
۱۲.طراحی ، فرمولاسیون و تبیین کنترل های فیزیکیوشیمیایی داروهی طبیعی و سنتی
نشانی مطلب در وبگاه مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی:
http://goums.ac.ir/find-132.23573.62326.fa.html
برگشت به اصل مطلب