مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی- کارشناس مرکز
اطلاعات

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/7/20 | 

نفیسه طبرسا
سمت: کارشناس مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی،دارویی و طبیعی
 رشته تحصیلی: شیمی آلی
پست الکترونیکی:nafiseh.tabarsagmail.com
شماره تماس : ۳۱۹۳۲۵۶۹-۰۱۷ داخلی ۲۵۶۹
نشانی مطلب در وبگاه مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی:
http://goums.ac.ir/find-132.22092.57523.fa.html
برگشت به اصل مطلب