ردیف
|
عنوان طرح
|
مجریان
|
|
۱
|
جداسازی و شناسایی آغازگرهای لاکتیکی خمیرترش حاصل از آرد جو و ارزیابی ویژگیهای ضد میکروبی آنها
|
علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی
|
|
۲
|
ارزیابی تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش حاصل از آرد کامل گندم بر کاهش میزان اسید فیتیک نان تولیدی
|
علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی
|
|
۳
|
بررسی فومونیزین و زیرالنئون در گندم های سیلوهای استان گلستان به روش الایزا
|
فرهاد نیک نژاد
حمید یزدی
|
|
۴
|
بررسی خصوصیات و به کارگیری شربت سورگوم شیرین به عنوان شیرین کننده طبیعی مغذی در فراورده های آردی(بیسکویت و نان قندی
|
جواد زنگانه
جلال محمدزاده
علیرضا صابری
|
|
۵
|
بررسی تاثیر و بهینه سازی مصرف کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز بر ویژگیهای تغذیهای و کیفیت نانوایی در رقم گندم مروارید
|
جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی
مهدی صادقی
|
|
۶
|
جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک غالب موجود در اوجی "یک حریره تخمیری مبتنی بر غلات" و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آنها
|
مجتبی رئیسی
مریم ابراهیمی
|
|
۷
|
بررسی آلودگی میکروبی آرد های استان گلستان به کپک ومخمر ، شمارش کلی میکرواگانیسم و سالمونلا
|
حسینعلی طبرسا
|
|
۸
|
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی گندم و برنج در استان گلستان
|
علیرضا قدس ولی جلال محمدزاده
مهدی صادقی
|
|
۹
|
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی انبار مانی ذرت و جو در استان گلستان
|
جلال محمدزاده علیرضا قدس ولی
جواد زنگانه
|
|
۱۰
|
ارزیابی تاثیر تخمیر تصادفی و کنترل شده خمیرترشهای سبوس گندم و شلتوک برنج بر قابلیت تولید اگزوپلیساکاریدهای میکروبی در جدایههای لاکتیکی غالب و مطالعه خصوصیات کیفی نان حجیم تولیدی
|
مرضیه حسینی نژاد
مجتبی رئیسی
|
|
۱۱
|
ارزیابی تاثیر استفاده توام از پوره کدو سبز و خمیرترشهای سبوس برنج، سبوس گندم و آرد کامل جو بر ویژگیهای کیفی نان باگت
|
علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی
|
|
۱۲
|
ارزیابی خواص ضد میکروبی و پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
|
علیرضا صادقی
مجتبی رئیسی
|
|
۱۳
|
شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک عمده جدا شده از ترخینه و یوسا و بررسی تاثیر آنها بر میزان آفلاتوکسین B۱، B۲،G۱ و G۲
|
مجتبی رئیسی
مریم ابراهیمی
|
|
۱۴
|
ارزیابی تاثیر ضد میکروبی تابش مادون قرمز بر روی برخی از مهمترین شاخصهای میکروبی فراوردههای غلات
|
علیرضا صادقی
مهدی کاشانی نژاد
مجتبی رئیسی
|
|
۱۵
|
مقایسه اثرات آنتاگونیسمی باکتری¬های اسید لاکتیک جدا شده از بوزا "نوشیدنی تخمیری مبتنی بر غلات"، علیه چند سویه باکتریایی مقاوم به آنتی¬بیوتیک
|
مجتبی رئیسی
مریم ابراهیمی
|
|
۱۶
|
تاثیر استفاده از آرد لوبیا و نخود بر ویژگیهای کیفی آرد و نان بربری
|
سید مهدی جعفری
مهدی صادقی
|
|
۱۷
|
استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن
|
مهران اعلمی
مجتبی رئیسی
|
|
۱۸
|
استفاده از کنسانتره پروتئینی بادام شیرین در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن
|
مهران اعلمی
یلدا شیخ
|
|
۱۹
|
تهیه نانوالیاف بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس نعناع فلفلی و مرزنجوش با استفاده از الکتروریسی و بررسی اثر ضد میکروبی آن
|
دکترمجتبی رئیسی
|
|
۲۰
|
بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های مرزنجوش و زنیان به شکل نانوامولسیون بر افزایش ماندگاری گوشت شترمرغ نگهداری شده در یخچال و بررسی رشد اشرشیاکلی تلقیح شده به آن
|
دکترمجتبی رئیسی
|
|
۲۱
|
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس های گیاهی بادیان رومی، بادرشبی، میخک و مریم گلی به شکل امولسیون و نانوامولسیون در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی
|
دکترمجتبی رئیسی
|
|
۲۲
|
نانوریزپوشانی فیکوسیانین در نانولیپوزوم های پوشش داده شده با کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آنها
|
دکتر عبدالخلیل آذری
|
|
۲۳
|
کاربرد روش غیرتخریبی تصویربرداری فراطیفی در سنجش ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب
|
دکتر طاهره جهانی
|
|
۲۴
|
ارزیابی ویژگیهای ضدسرطانی و ضد توموری ترکیبات فنلی، کارتنوئیدی و پپتیدی نانو- و میکروانکپسولهشده در حاملهای بیوپلیمری و لیپیدی – فاز اول
|
دکتروحید عرفانی مقدم
|
|
۲۵
|
امکان سنجی تولید کیک فراسودمند بر پایه چاودار، شیر شتر ، استویا، دارچین و گیاه گالگا و انجام ارزیابی های حسی و آزمایشات بالینی بر روی بیماران دیابتی نوع دو
|
دکترمهدی زاهدی
|
|
۲۶
|
تاثیر نانو لیپوزوم های بارگذاری شده با عصاره جلبک
|
دکتراسماعیل زنگانه
|
|
۲۷
|
بررسی فعالیت ضد توموری اجزای استخراج شده از کفیر بر سلولهای سرطانی
|
دکتر سید احمد سجادی
|
|
۲۸
|
ارزیابی خصوصیات ضد سرطانی باکتری اسید لاکتیک پروبیوتیک منتخب جدا شده از بذر شاهی جوانه زده تخمیر شده به صورت ریزپوشانی شده با نایسین و زانتان
|
دکترعلیرضا صادقی
|
|
۲۹
|
جداسازی و شناسایی فلور باکتری های اسید لاکتیک (LAB) از خمیر ترش آرد کامل سورگوم (Sorghum bicolor) و بررسی قابلیت ضد قارچی آنها
|
دکتر جلال احسانی
|
|
۳۰
|
ارزیابی تاثیر افزودن عصاره و پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی بر ویژگی¬های کیفی، قابلیت نگهداری و پارامترهای حسی نان قالبی
|
دکتر مجتبی رئیسی
|
|
۳۱
|
بررسی عوامل موثر بر مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی مستقر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان
|
مهندس طیبه جهانی
|
|
۳۲
|
فرمولاسیون فرآورده گیاهی حاوی میوه مورد و برگ بارهنگ کبیر در کنترل خونریزی شدید قاعدگی بر اساس منابع طب ایرانی
|
دکتر مرضیه قرائتی
|
|
۳۳
|
ارزیابی سمیت حاد عصاره میوه مورد و برگ بارهنگ کبیر در موش صحرایی نر
|
دکتر معصومه خلیلی
|
|
۳۴
|
جداسازی لاکتیک اسید باکتری های مولد باکتریوسین از گوشت مرغ و تعیین عملکرد باکتریوسین های آنها علیه باکتری های پاتوژن ناشی از مواد غذایی
|
دکتر مجتبی رئیسی
|
|
۳۵
|
استخراج مواد موثره موجود در گلبرگ زعفران کشت شده در استان گلستان و ارزیابی توان آنتی اکسیدانی و اثرات ترمیم آسیب عروقی آن ها
|
دکتر مجتبی رئیسی
|
|
۳۶ |
بررسی قابلیت حذف فلزات سنگین و سموم توسط جدایه های لاکتیکی بدست آمده از خمیر ترش ارد گندم و برنج |
دکتر جواد زنگانه |
|
۳۷ |
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بیدمشک بر علیه باکتری های شاخص عامل فساد و بیماری زای با منشا مواد غذایی |
دکتر مجتبی رئیسی |
|
۳۸ |
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس قدومه بر علیه باکتری های با منشا مواد غذایی |
دکتر مجتبی رئیسی |
|
۳۹ |
بررسی رابطه میان متغیرهای چاقی و الگوی غذایی دریافتی با عارضه نفروپاتی دیابتی: مطالعه مورد- شاهدی |
دکتر امید نیک پیام |
|
۴۰ |
بررسی تاثیر نانونیوزوم¬های حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از امعاء و احشا ماهی هوور مسقطی بر آپاپتوز سلول های سرطان پستان |
دکتر وحید عرفانی مقدم |
|