۱.کنترل و بهبود کیفی و ایمنی مواد غذایی
|
۲.شناسایی محصولات غذایی تراریخته ی موجود در بازار ایران و بررسی برچسب گذاری آن ها
|
۳.تولید مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر به منظور جایگزینی پلاستیک برای بسته بندی مواد غذایی
|
۴.تولید محصولات سلامت محور(غذایی، آشامیدنی، طبیعی، سنتی و مکمل)
|
۵.ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه در استان و مداخله جهت ارتقای آن
|
۶.تغذیه سالم و بهداشتی در راستای بهبود سلامت افراد در جامعه
|
۷.بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی
|
۸.بررسی اثرات بیولوژیک فارماکولوزیک گیاهان دارویی
|
۹.میکروبیولوژی دارویی و پروبیوتیک ها
|
۱۰.ساخت و توسعه بیومتریالهای جدید و موثربرای فرمولاسیون های دارویی
|
۱۱.ارزیابی و ارتقاء استفاده منطقی داروها بر پایه مطالعات فارما کوکینتیک بالینی و فارماکوزنتیک و طراحی مداخلات موثر
|
۱۲.طراحی ، فرمولاسیون و تبیین کنترل های فیزیکیوشیمیایی داروهی طبیعی و سنتی
|